Pages

La 2a Universitat d'Estiu de l'Institut Nova Història tindrà lloc a Montblanc a l'agost

2a Universitat Nova Història
Montblanc (Conca de Barberà)
Institut Nova Història

De l'1 al 4 d'agost del 2015
Montblanc, Conca de Barberà

L'Universitat Nova Història consisteix en un curs sobre la falsificació i restauració de la Història de Catalunya, en un entorn històric privilegiat on, a més a més d'aprendre història i compartir idees, podrem passar-hi uns dies de descans i aprofitar per fer alguna visita cultural al centre històric de Montblanc.
El contingut del curs està organitzat amb 10 ponències a càrrec de destacats investigadors de l'Institut Nova Història com són Jordi Bilbeny, Àlex Sendra, Albert Fortuny, Pep Comajuncosa, Ivan Giménez, Pere Alzina, Joanjo Albinyana, Paolo Pellegrino, Pep Mayolas i Manel Capdevila. A més hi haurà actes públics, taules rodones, cinefòrum cada vespre i un concert la nit del dissabte.

Podeu consultar el programa a través del següent enllaç:
http://www.inh.cat/universitat/2a-UNH/programa

INSCRIPCIONS
Per poder assistir al curs, és imprescindible inscriure's prèviament a través del formulari de pre-matrícula que s'obrirà en breu.

ESTADA I ÀPATS
El formulari de pre-matrícula inclou la possibilitat de reservar l'estada, en fondes de Montblanc, així com indicar el dia d'arribada i el de sortida. Opcionalment també es poden reservar els dinars i sopars que es faran en un menjador comunitari.

MÉS INFORMACIÓ
Si voleu demanar més informació, us podeu dirigir a universitat@inh.cat

o al web:
http://www.inh.cat/universitat

#agenda #catalunya #fires #formació #història


Instagram